-
Blåbær/havtorn snaps Hr. Skov's ultimative forårssnaps - bærrene lagrer vinteren igennem og fyldes på flaske i starten af foråret. Med sin fine lyserøde farve er snapsen meget elegant og feminin. Passer godt til de lette madretter som fisk og skaldyr. Drinksopskrift med blåbær/havtornsnaps: Sommerhit Blåbær/havtornsnaps 2 cl Perini Frizzante eller anden sød mousserende vin 4 cl Sirup efter behag Lemon efter behag Serveres i store, flotte glas eller som bowle. Brug frosne kirsebær som isterninger. Indhold: 200 ml 38%
-
I juni plukkes de grønne valnødder lige inden de bliver helt modne - vennerne i Blåvand lægger valnøddetræer til... Valnøddesnapsen lagrer gerne op til 2 år og bliver kun bedre og bedre - den er dejlig rund og blød og vil gøre sig fortrinlig til ostebordet. Drinksopskrift med valnøddesnaps: Snehvid Valnød Snaps 2 cl Fløde 25 cl Summerbird hvid chokolade 100 g En knivspids Bülow grov lakrids Opvarm chokoladen og fløden til 45 grader i 10 minutter under konstant omrøring. Køl ned i køleskab. Shake 4 cl af flødeblandingen med snapsen og sigt fint i et cocktailglas Drys lidt grov lakrids på toppen. Indhold: 200 ml 40%
-
Hr. Skovs Porse øl er en karakteristisk mørk ale, beriget med porse håndplukket fra den vilde vestjyske hede og sødmet af honning fra en lokal biavler i Blåvand. Denne ale byder på en generøs fylde og en velafstemt symfoni af smagsnoter, inklusiv et subtilt strejf af lakrids, der giver dybde og kompleksitet. Den er fremragende til det klassiske danske frokostbord og komplementerer også varme retter med sin robuste karakter. Serveringstemperatur: 8-11 grader Indhold: 50 cl Alkoholprocent: 5,5 % Land: Danmark
-
Hr. Skovs Høfde 11 fremstår som en unik hvedeøl, infunderet med en særlig lokal ingrediens – vildtvoksende sorte klitrosehyben fra Danmarks kyster. Denne øl, tro mod weissbier-traditionen, præsenterer en forfriskende, sprød smagsprofil. Ufiltreret for at bevare den naturlige fylde og nuancer af hybens subtile noter. Perfekt som en nydelse eller som en raffineret ledsager til et måltid, særligt når det kommer til delikate fisk og skaldyr, hvor dens friskhed komplementerer retternes smage. Serveringstemperatur: 7-9 grader Indhold: 50 cl Alkoholprocent: 5 % Land: Danmark