Beskrivelse
Plukningen foregår om natten for at bevare friskheden. Grenache og Cinsault gennemgår først en kort skindmacerering for at opnå en sart roséfarve og en optimal frugt- og aromaekstrakt, og herefter sættes presningen i gang. Syrah bliver afstilket og presset direkte efter ankomst til kælderen. De 3 forskellige vine gæres under kølige forhold på ståltanke. Efter gæringen sammensættes vinene. Vinen får lov til at ligge på sit “lie” i ca. 3 måneder på samme type tanke.
Det er friskheden og de sprøde frugtaromaer, man har prioriteret i denne vin. Bag den sarte, lyserøde farve finder man meget subtile og rene, eksotiske nuancer af citrusfrugter og røde frugter (hindbær, ribs og hyben) i duften. Smagen er umiddelbar og ren, med lækre, tørre, frugttoner. Vinen har samtidig en god struktur og fylde, som gør den perfekt til f.eks. grillet svinekød, kylling, lam – men også som en god ledsager til fisk (gerne grillet) og skaldyr. Perfekt som aperitif, til en kold buffet, til sushi, til en tur i det grønne – når vejret er til det!