Havtorns-sennep fra Hr. Skov er lækker tilbehør med en forfriskende og let-syrlig smag af havtorn, snaps og sennep. Velegnet til spegepølse, rullepølse, oste, brunchbord, smørrebrød og tapas.
Havtornsmarmelade fra Hr. Skov med forfriskende syrlighed og en smule sødme. Marmeladens konsistens er forfinet med æbler. Velegnet til alle brød og oste.
Syltede hyben fra Hr. Skov. De gode danske naturperler syltet med polynesisk vanilje. Velegnet til stærke oste, milde oste som komælks oste. Kan også bruges med desserter som is eller pandekager.
Syltede valnødder fra Hr. Skov. Sprøde og syltede valnødder lavet på lokal honning, balsamico og valnøddesnaps. Velegnet til oste, vaniljeis, muffins og pandekager.
Bread dipper fra Hr. Skov. Lækker dyppelse til servering med brød. Bread dipper olien er lavet på koldpresset rapsolie fra Mors med smag af hvidløg, persille og mild chili. Olien kan også bruges til marinering af kød, fisk og lam.
Balsamicocreme med smag af kirsebær fra Hr. Skov byder på en syrlig og lys balsamico krydret med kirsebær, estragon og basilikum. Velegnet til salater, kål, saucer, dressinger, gryderetter, marinering og desserter.
Aioli (lille glas) med ramsløg, plukket i de danske løvskove fra Hr. Skov. Ramsløg har en mild smag der minder om hvidløg. Velegnet til fisk, sandwich, smørrebrød, burger, brød, tapas og dip til pommes frites.
Trøffelcreme med vilde svampe fra Hr. Skov, er en velsmagende mayo med svampe indsamlet i den danske natur. Velegnet til smørrebrød, tapas, sandwich, dip eller som tilbehør til tatar, brød og vegetariske retter.
Estragoncreme fra Hr. Skov er en velsmagende og lækker mayo med smag af estragon. Velegnet til fiskeretter, kødretter, sandwich, burger, tapas, charcuteri, grøntsagssnacks, dyppelse til brød og pommes frites.