Seriøs kransekage
En nem opskrift med Summerbird marcipan, hvor der er garanti for en smagsfulde oplevelse.

Ingredienser
- 500 g Summerbird marcipan
- 150 g Flormelis
- 50 g Æggehvide
- 50 g Sød syltet ingefær, finthakket
- Flormelis til drys
Sådan gør du
- 1. Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis.
- 2. Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
- 3. Afslutningsvis tilsættes den syltede ingefær i tern og massen røres grundigt igennem.
- 4. Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.
- 5. Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 5 cm. lange stykker.
- 6. Drys nu flormelis over kransekagen igennem en fin sigte. Giv kransekagen små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk.
- 7. Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er let gyldne.
- 8. Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Læg en kommentar
Du skal være logged på for at skrive en kommentar.