Seriøs kransekage

En nem opskrift med Summerbird marcipan, hvor der er garanti for en smagsfulde oplevelse.

Ingredienser

  • 500 g Summerbird marcipan
  • 150 g Flormelis
  • 50 g Æggehvide
  • 50 g Sød syltet ingefær, finthakket
  • Flormelis til drys

Sådan gør du

  • 1. Skær marcipanen i mindre stykker og rør den grundigt sammen med flormelis. 
  • 2. Tilsæt herefter æggehvide, lidt efter lidt, under omrøring.
  • 3. Afslutningsvis tilsættes den syltede ingefær i tern og massen røres grundigt igennem. 
  • 4. Kom massen i en sprøjtepose og lad den hvile på køl et par timer.
  • 5. Kom bagepapir på en bageplade og sprøjt kransekagen ud i 5 cm. lange stykker.
  • 6. Drys nu flormelis over kransekagen igennem en fin sigte. Giv kransekagen små tryk med fingrene, således man får et rustikt udtryk. 
  • 7. Bag kransekagen i en forvarmet ovn ved 190 grader i 8-10 minutter, eller til de er let gyldne.
  • 8. Opbevar dem i en lufttæt beholder.