Amber Småkager

Virkelig smagsfulde opskrift på småkager fra Summerbird med hakket Amber 36% chokolade, så man får alt det bedste i én og samme kage.

Ingredienser

  • 250 g blødt smør
  • 125 g brun farin 
  • 125 g sirup
  • 1 tsk. Stødt nellike
  • 1 tsk. Stødt kardemomme
  • 1 tsk. Stødt kanel
  • 1/4 tsk. Salt
  • 2 sammenpisket æg
  • 300 g mel
  • 1 tsk. Natron
  • 100 g mandler, hakkede
  • 150 g summerbird chokolade, Amber 36%, hakket. 
  • 1/4 tsk. Salt

Sådan gør du

  • 1. Rør smør, brun farin, sirup, nellike, kardemomme, kanel og salt, let og luftigt.
  • 2. Tilsæt herefter æggene, lidt ad gangen.
  • 3. Rør herefter dejen grundigt igennem. Bland mel og natron og rør dette ind i det luftige smør. 
  • 4. Tilsæt de hakkede mandler og chokoladen og rør det grundigt ind i dejen.
  • 5. Sæt dejen på køl et par timer eller til den har sat sig.
  • 6. Kom bagepapir på en bageplade, rul nu små kugler af dejen på ca. 10 - 15 g. Giv hver kugle et jævnt tryk, således de bliver til ca. ½ cm høje
  • runde oblater.
  • 7. Sørg for at der er mellemrum, da dejen flyder en smule ud.
  • 8. Bag kagerne i en forvarmet ovn på 160° C. uden varmluft ca. 12 - 14 min eller til de er gyldne.
  • 9. Lad dem afkøle let på bagepladen, løft dem herefter over på en rist og afkøl dem færdig. Opbevares tørt i en lufttæt beholder.
Se vores stort udvalg af lækre produkter

Levering eller afhentning

Gratis fragt

ved kun DKK 499,-

Vi glæder os til at forkæle dig og dem du holder af.