Lakridstrøfler
Er du også vild med trøfler? Få en skøn opskrift på lakridstrøfler med råvarer fra Summerbird. Nemt og lækkert.
Ingredienser
- 300 g summerbird, lakrids chokolade 36%
- 1 dl piskefløde
- 1 tsk honning
- 25 g smør
- Et lille drys salt
- Reven skal af 1 økologisk citron
- 60 g hvid summerbird chokolade, 36%
- Lakridspulver
Sådan gør du
- 1. Skær lakridschokoladen i mindre stykker. Kog fløden op med honning, salt og citron skal.
- 2. Afkøl fløden let. Tilsæt lakrids chokoladen lidt efter lidt i den varme fløde, under omrøring.
- 3. Skær smørret i små tern og monter det ind i trøffelmassen.
- 4. Kom herefter trøffelmassen i en lufttæt beholder og lad den hærde på køl 6 timer.
- 5. Når trøffelmassen har sat sig, rulles den op i små kugler.
- 6. Læg disse kugler på et stykke bagepapir og afkøl yderligere en time.
- 7. Dyb de afkølede trøfler i smeltet hvid chokolade og rul dem i lakridspulver.
- 8. Opbevar trøflerne på køl.
- OBS. Husk at den hvide chokolade skal smeltes nænsomt over vandbad.